2007NUO

„Bernex Projektai“ pasitinka 2015-ųjų vasarą!

Kasmet yra laikotarpis, kai „Bernex Projektai“ prabunda po sąstingio. Tai – vasara. Šiemet, nuo birželio vidurio, dar galingiau tęsime tai ką pradėjome, o taip pat tikimės pristatyti ir ilgai brandintą skaitmeninę knygą.

Pernai birželio 26 dieną įvykdėme pirmąją kelionę, kuri po kelių dienų buvo aprašyta internete. Tai buvo naujo projekto „miniTrips“ startas. Per kelias keliones išgryninus „miniTrips“ stilistiką jau įvykdėme virš 10 kelionių į skirtingus Lietuvos kraštus. Šiai vasarai jau turime susiplanavę maršrutus nuo artimų miestelių iki pat Lietuvos vakarinės dalies, o jau birželį turėtų pasirodyti kelionių į Ignaliną bei Širvintas aprašymai. Be to, jei pavyks, galbūt sugebėsime įgyvendinti ir dar vieną kelionę, apie kurią kol kas nieko neskelbsime, bet ji smarkiai išsiskirs iš visų iki šiol buvusių…

Renginiai – dar vienas aspektas, kurio nepaleidžiame ne vienerius metus. Jau birželio 19-20 d. dalinsimės vieno iš laukiamiausių kasmetinių sostinės renginių – „Kultūros nakties“ – akimirkomis. Taip pat aktyviai stebime kitus sostinės bei kituose artimuose miestuose vykstančius renginius – galbūt atsidursime ir jų sūkuryje.

„Bernex Foto“ galerijos laukia dideli papildymai – ketiname skelbti ne tik visų naujai lankomų gyvenviečių bei renginių nuotraukas, bet ir atskiras gražių ar svarbių miesto dalių galerijas. Pirmąsias jų paskelbsime jau birželio antroje pusėje.

Galiausiai – „Vilniaus Gatvės“. Pernai nespėjome įamžinti visų knygoje pateikiamų sostinės gatvių ir lankytinų vietų esant geram saulėtam orui – prasidėjus darganai projekto kūrimą nukėlėme dar metams. Šį sezoną aktyviai užsiimsime knygos kūrimu ir vasaros gale, tikimės, jau galėsime skelbti rezultatus.

„Bernex Projektų“ vasara – jau nuo birželio vidurio! Nuotykiai tik prasideda!